MagazínVyřešte garážování vozu jednoduše a stylově

Řešíte jak ochránit svoje plechové miláčky a bojíte se velké investice do dvojgaráže. Poradíme vám, jak tuto stavbu vybudovat za přijatelnou cenu.

Řešení je zcela jednoduché. Ani garážování dvou vozů najednou nutně nemusí být drahou záležitostí. Například plachtová garáž pro dva vozy se dá pořídit za velmi přijatelnou cenu. Jedná se v zásadě o skládací ocelovou konstrukci, kterou je možno složit a opět rozložit. Na ní se potom natahuje plachta. Rozdíl ceny mezi garáží, do které se vejde jeden a dva vozy není tak výrazný, a proto se rovnou pořídit si větší garáž. 

Účelná kombinace přístřešek a garáž

Jinou možnost představují plechové garáže. V tomto případě můžete volit stejný způsob, jako v případě předchozího typu. Tedy vybrat si vetší garáž s perspektivou parkování dvou vozů takříkajíc pod jednou střechou. To vám nabízí vysoký komfort opět s malými náklady, což jistě uvítáte.
 
Podívejte se na řešení garáže s přístřeškem
 

I zde vzniká rezerva prostoru, která se dá různě využít. Dále můžete zvolit i další velice komfortní a estetické řešení zároveň. Jde o kombinaci přístřešku a garáže z plechu. Designově to vypadá velice hezky a navíc se jedná o plně funkční řešení. 

Podívejte se na nabídku přístřešku a garáže z plechu v nabídce Hobbytec
 

Více z kategorie: Garáže