MagazínJak zajistit pohodu na terase po celý rok

Jak přizpůsobit terasu nástrahám počasí a zároveň z něj vytvořit elegantní záležitost? Máme pro vás řešení v podobě zastřešení One Trade, které se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a použitých materiálů. To zaručuje jeho dlouhou životnost a nadčasový design. Vše je doplněno o populární hliníkový profil v různých odstínech.

Výběr správného zastřešení ja často nečekanou alchymií. Každá terasa je originál a vyžaduje speciální přístup. Může se stát, že skla konstrukce nebude dokonale doléhat, a tak dostatečně nesplní svojí funkci. V takovém případě je nutné vyhledat pomoci odborníka a vytvořit vše na klíč

Doplňky jsou důležité

Posuvné zastřešení lze doplnit stíněním nejen na střeše ale i na stěnách. To pak dokonale chrání před slunečnými paprsky a zároveň poskytuje dostatečný pocit soukromí. Přestože je celá konstrukce z hliníku velmi pevná a bytelná, lze ji snadno posouvat po kolejnicích a otevřít ji s minimálním úsilím. Vše je opatřeno i zámky, a tak jej bez problémů můžete zajistit proti nezvaným návštěvníkům.
 
Podívejte se na nabídku zastřešení Hobbytec
 

Prohlédnout více z kategorie Přístřešky a zastřešení