MagazínPojďte na prohlídku - slunečný dům Chantal

Rodinný dům Chantal je luxusním řešením pro mladou rodinu i starší pár. Dřevostavbu je možné vybudovat v různých rozměrech a dosáhnout prostoru až 250 m². Interiér nabídne veliký obývací pokoj s praktickým kuchyňským koutem a dvě oddělené pokoje. K objektu je připojena elegantní terasa pro odpočinek

Vnitřní část dřevostavby Chantal vyniká svojí otevřeností k dennímu světla. Prakticky každá místnost v domě je maximálně osvětlena, a to díky využití velkých skleněných ploch. Ty navíc vedou přímo na prostornou terasu a vy tak máte maximální kontakt s přírodou. Architektonickou hodnotu stavby můžete zvýšit připojením vhodné pergoly.

Variabilita nadevše

Rodinný dům lze upravovat dle vlastních potřeb. Dispozice si lze zařídit v různých velikostech od 100 m² až po 250 m². Vnitřní úpravy jako posunout příčku či změnit umístění oken není problém zařídit ani při samotné realizaci. To samé platí o orientaci domu, ta je možná do všech směrů.

Interiér domu vás osloví svým prostorem

Design a elegance

Dřevostavba je možná v provedení s venkovní omítkou nebo s obložením dřeva. Konstrukce sestavená ze systému SIP panelů je dokonale šetrná k okolní přírodě. Zároveň oplývají izolačními vlastnostmi a jsou schopny odolat úniku tepla, zvuku či ohni a vlhkosti.

Exteriér domu nabídne dokonalé spojení s přírodou

Prohlédnout více z kategorie Dřevostavby