MagazínChráněné parkovací místo před domem

Déšť, kroupy, sněhová pokrývka či UV záření. Přístřešek pro auto chrání před nepřízní počasí a zajistí tak vozu dokonale bezpečí před mechanickým poškozením. Zároveň získáte zcela variabilní stavbu, kterou lze lehce demontovat a přesunout na jiné místo.

Na přístřešek se můžete spolehnout. Jeho vlastnosti nahradí klasické garážové stání a přidají i něco navíc. Jedná se především o vzhled. Ten vyniká díky kvalitnímu zpracování použitého materiálu. Ten navíc vyniká svojí variabilitou. Je tak pouze na vás, jakou variantu si vyberete. Vždy závisí především na okolí, do kterého bude umístěn. Musí vždy ladit s fasádou domu nebo prvky na vaší zahradě. 

Multifunkčnost 

Variabilita se projevuje i v dalších zvolených parametrech. Při výběru vždy mysleme na budoucí využití celé stavby. Přístřešek pro auto může také sloužit jako zahradní posezení, místo pro odkládání nářadí, prostor pro domácí kutily nebo případně chránit dřevo před navlhnutím. Pokud s ním zamýšlíme provádět více úkonů, můžeme ho dovybavit bočními stěnami nebo stíněním. 

Při volbě rozměrů přístřešku nejsme vázani na výrobce. Můžeme si zvolit z velké nabídky různých typů. V případě, že disponujeme dvěma automobily, i tato situace má lehké řešení. V nabídce se dá vybrat hned z několika provedení. 

Lehká stavba

Přístřešek pro auto vyniká svojí jednoduchostí a rychlou realizací. K jeho umístění navíc nepotřebujeme velký prostor. V tomto případě vždy vycházíme z velikosti auto, přičemž doporučený rozměr pro jedno vozidlo je okolo 5 x 3 m. Vždy je ale potřeba myslet na menší rezervu pro snadný pohyb okolo. 

Při stavbě se se využívá zemních vrutů. Díky nim jste schopni přístřešek zhotovit během pár hodin. Navíc si celý systém zvládne poradit i s náročným terénem a vytvořit dostatečně stabilní prostředí. Zemní vruty mohou dosáhnout životnosti až 150 let. Navíc jsou zcela šetrné ke svému okolí.